Skip to main content

Meer dan 500 recepten

De ontwikkelingen van nieuwe gerechten gaan achter de schermen onverminderd door. Left2Cook brengt de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. 

Makkelijk in gebruik

Voer eenvoudig alle ingrediënten in die je in huis hebt en laat je verassen. Voer de ingrediënten makkelijk per categorie in en de heerlijkste authentieke recepten komen te voorschijn. Niet meer tobben met de vraag, wat eten we vandaag.  

 

Ook voor eigen recepten

Altijd op zoek naar dat ene recept..  Met Left2Cook is dat verleden tijd. Sla je eigen recepten makkelijk op en je kan deze met de andere favorieten uit Left2Cook altijd overal, ook offline, op al je apparaten bekijken.

 

Download de app!

in de Google Play store of Apple App Store

Left2Cook

De App die laat koken met de ingrediënten die je in huis hebt!!

Zin om lekker te eten? Maar geen tijd of zin om naar de supermarkt te gaan? Left2Cook bedenkt verrassende gerechten op basis van de ingrediënten die je al in de koelkast hebt staan! Over "Think different" gesproken. Je kunt heel eenvoudig een oneindig aantal ingrediënten invullen en Left2Cook doet de rest: jou verrassen met de lekkerste recepten. Zó schud je de recepten uit je mouw.

De gerechten zijn ontwikkeld in samenwerking met een gepassioneerde kok Giuseppe Semprevivo die afkomstig is uit Sicilië. Die keus is niet toevallig: mediterraanse gerechten lenen zich er bij uitstek voor om met een minimaal aantal ingrediënten te worden bereid. Ook uit andere landen zijn veel recepten tips aanwezig.

Maak indruk op je vrienden en laat iedereen versteld staan van wat jij op tafel kan zetten met de app Left2Cook. Met deze app kan ook succesvol de strijd worden aangegaan tegen de voedselverspilling. Moet iets echt op, voer het als enig ingrediënt in en laat je inspireren om er iets mee te doen.